Portugal 19 – 29 juli 2009

Hei på dere!

Tenkte jeg ville dele med dere litt av hva som skjedde i Portugal. Såehyes. Vi dro tidlig på formiddagen, søndag den 19. juli og tok flyet fra Torp som førte oss til London-Stansted. Fra Stansted tok vi EasyJet til Faro i Portugal. Det var litt rart det som skjedde da vi skulle ta det siste flyet, fordi det var en mann som hadde kommet ombord og så skulle han ikke være med likevel, så vi måtte skjekke at han ikke hadde lagt igjen en bombe ellerno’. Det var egentlig en litt ekkel følelse. . . Nuvel. Vi kom oss til Faro hvor vi tok en taxi, så kjørte vi litt med tog og taxi igjen, før vi kom oss til den fantastisk søte og lille byen, Salema. Det blir vel ikke egentlig mere å si om den dagen. Vi kom frem, og jeg var så trøtt at jeg la meg til å sove med en gang.

Recovered_JPEG Digital Camera_47

Recovered_JPEG Digital Camera_65

Recovered_JPEG Digital Camera_133

Mandag spiste vi alle frokost på en herlig resturant kalt Boia. Der hadde de veldig god mat, og spesielt god Musli. Mye av dagen gikk vel med på å ligge på stranden å få litt sol på vikingkroppene våre, noe som vi fant ut tok litt tid. Bølgene i Atlanterhavet var forresten også jævlig store. Dritkult(!), men en anelse skummelt òg.  Mot kvelden, så gikk vi på en resturant for å spise middag, men det ble også siste gang vi dro til akkurat det stedet. Jeg vet ikke hva som er gjennomstittet på hvor lenge man venter på et måltid når man sitter på en resturant, men jeg tviler på at det er to timer. Mens vi satt der, så så vi gjester komme, få maten sin, spise det og deretter betale for regningen og gå – alt dette før vi hadde fått så mye som en salat. Etter mye mas og tjas, så fikk vi maten vi så lenge hadde ventet på, og forlot resturanten å gikk videre til en ganske kul bar med mye bra musikk. Ettersom aldersgrensen på alkohol er 16 i Portugal, så måtte jeg nesten ha litt som senere førte til litt mer og litt mer. Kult, men ukult. Litt beruset og veldig blid, forsvant jeg, Silje og Vetle ned på stranden hvor vi møtte noen meget hyggelige mennesker: Erlend (norsk gutt som hadde vært der i fire uker alt), Fabio (portugisisk modell med verdens søteste lillebror: Junior 5 år), Claudio (som Silje synes/mener likner så utrolig på Mclovin) og en eller to andre jeg ikke fikk noe særlig kontakt med. Alle de skulle på død og liv ta noen bilder sammen med oss, men men.. Vi fikk tatt igjen vi.

Recovered_JPEG Digital Camera_75

Recovered_JPEG Digital Camera_76

Vi brukte mange av dagene bare på å ligge på stranden og slappe helt av, men vi fikk også tatt oss en tur til Sagres som kalles «verdens ende». Der var det ganske kult, og mye flott å se. Har dessverre ingen bilder derfra, men det går jo an å google det. Heh.

IMG_0028

IMG_0034

IMG_0099

IMG_0052

Bortsett fra det, så har vi også tatt oss to turer til sammen inn til Lagos, hvor vi har vært litt på shopping (selv om det ikke ble så mye av på grunn av siesta og jævlig jalla klær, sko og nips). Andre gangen vi var der, så var vi på seiltur, og det var bare kjempe kult. Det kostet flesk, men jeg tviler på at jeg bare snakker for meg selv når jeg sier at pengene var verdt det. Båten heter Bon Dia og folk kan bestille en tur når de får lyst, egentlig. Jeg er fryktelig glad for at det ikke var så utrolig mange mennesker med da vi dro. Rundt 30 stk. tipper jeg. Mens man sitter og soler seg på deck, så kommer menneske som jobber der rundt og spør om du vil ha noe drikke, og etter en stund, så får du maten servert akkurat der du sitter. Null stress. Når ankeret blir sluppet, så er det tid for dem som vil bade i havet og de som vil bli med på grottetitting (noe jeg syntes var ekstremt kult).

Vel, jeg kunne fortalt dere alt som har skjedd, men jeg tror jeg lar være. Jeg skal jo også til Tyrkia om én dag, så da blir det mer å fortelle. Mulig det kommer flere bilder senere, men for dere som er venn med meg på facebook, så får dere jo sett ganske mange.

Håper dere har hatt en super ferie hittil.
– Synnøve.

Reklamer

Stikkord: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: