VÅÅÅÅÅÅR!

Ok, nå er det en god stund siden jeg sist blogget, så jeg tenker det nå er på høy tid med ett nytt innlegg. Når sant skal sies, så er jeg ikke så flink til å holde ord. Jeg har jo gjentatte ganger sagt at jeg skal bli flinkere til å blogge, men dere kan jo selv se hvor bra det har godt.. Ehe-ehe. 😀

Ja, vel.. Jeg tenkte jeg kunne ramse opp litt av hva som har skjedd siden jeg sist blogget – for selv om det er veldig lenge siden, så tror jeg at jeg skal klare å huske noe av det.

 • (enellerannen) Mandag: Vi var på en liten konsert i gymsalen hvor fem Indere skulle spille og synge litt for oss. Det hele var egentlig ganske fascinerende. Det eneste som forstyrret meg fra å virkelig nyte denne nokså ukjente opplevelsen, det var vel vokalisten i … «bandet». Det er nok vanlig at artister (som skal spille for små grupper av mennesker) finner seg noen bestemte personer å se på, men herregud da. Jeg var travelt opptatt med å få han vokalisten til å se en annen retning enn min, for virkelig, jeg har aldri blitt glodd så mye på i hele mitt liv. Han syntes vel det var utrolig morsomt at jeg begynte å le (mest fordi Mats som satt bak meg, hele tiden ba meg om å blunke til han, og Inger Maren ba meg om å vinke).
  surretullerull 002
  (Vetle, Inger Maren, Mats, Synnøve og Ulrikke – Helga tar bilde)
 • Jeg har blitt konfirmert. Nå har jeg endelig tredd inn i de voksenes verden. Hvor utrolig fett er ikke det da? Nå kan jeg gjøre alt jeg har lyst til!  He-he-ehe . . . . . .
 • Fredag 8.mai: Da var jeg hos Jørgen. Det var utrolig koselig. Ulrikke, Jørgen, Mats og jeg, vi lagde taco og det smakte utrolig godt. Jørgen fikk senere også besøk av hans kjæreste, Anders, som er helt utrolig sjarmerende.
 • Tirsdag 12.mai: I løpet av de to timene vi hadde mat & helse, så kom det tuslende inn en sort labrador på kjøkkenet. Det var litt snodig, kan man si. Etter ti-femten minutter, så skjedde det noe nytt og uventet; En gutt i klassen min klarte å sette fyr på det flettarundstykket han lagde, fordi han tok feil papir (han tok matpapir i stede for bakepapir).
 • Onsdag 13. mai: Danseforestilling. HURRAAAA!!! Jeg må ærlig innrømme at streetdansingen gikk ganske så dårlig, men balletten gikk overraskende bra. Alle de andre som også danset var utrolig flinke. Jeg er i grunn ganske stolt av å danse på Studio 3 sammen med så mange og flinke.
  danseforestilling-13.mai 006danseforestilling-13.mai 005
  danseforestilling-13.mai 014
  (Ida – klar for cheerdance)
Reklamer

Stikkord: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentar to “VÅÅÅÅÅÅR!”

 1. Mats K.H Says:

  Hehehehehihihih :- D

  Så fint at balletten gikk bra! :- D Gratulerer ; D

 2. Synnøve Says:

  Mats. TAKK! 😀 Hvordan gikk det med matte-eksamen?

 3. Mats K.H Says:

  Vel, jeg tror det gikk ganske så bra! Det var faktisk lettere enn vi hadde trodd (vi = klassen ;d)

  Var nesten lettere enn tidligere tentamener, eller kanskje jeg bare har forberedt meg til matte-eksamen-tentamen-thingy for en gangs skyld! (A)

 4. Synnøve Says:

  Mats: Så bra! 😀 Håper jeg vil bli like heldig med min eksamen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: